Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÉNYKÉRDÉSEK

TÉNYKÉRDÉSEK

ÍRTA A VONATON: ROHADÉK

 

- A HIPERPRIMITIVIZMUS LEHET PSZEUDO. IS. VAGY NEM. NÉHA.

- A REVOLÚCIÓ ÚJSÁG KEZDETTŐL FOGVA SZÁNDÉKOSAN HASZNÁL BONYOLULTABB TIPOGRÁFIÁT AZ ÁTLAGOSTÓL, HOGY KISZŰRJE A VELE CSAK FELÜLETESEN FOGLALKOZÓKAT - A REVOLÚCIÓ NEM VÉLETLENÜL VISELI A BORÍTÓN MINDEN ESETBEN AZ "EGYÉNISÉGEK LAPJA" TITULUST. EGY EGYÉNISÉG UGYANIS KÍVÁNCSI, KUTATÓ, ÉRDEKLŐDŐ. A CÉL IZGASSON, ÉRDEKELJEN A TARTALMA. AKIT A KÜLALAK ELBORZASZT, MÉLTATLAN A BIRTOKLÁSÁRA. HA NINCS RÁ ELÉG IDŐD, AKKOR SZAR AZ IDŐBEOSZTÁSOD, MERT BÉNA VAGY HOZZÁ.

- AZ UNATKOZÓ EMBER UNALMAS EMBER.

- MŰVÉSZETI SZEMSZÖGBŐL TŐBŐL LESZAROM A KÖZÉPKORT. A KÖZÉPKORBAN IS CSAK A VALLÁSMENTES ALKOTÁSOKAT LEHET MŰVÉSZETNEK NEVEZNI.

- MAGYARORSZÁGON A GRAFFITISEK SEGARCOK. KIVÉVE KÁBÉ 20 EMBERT.

abortuszellenes.jpg- ABORTUSZ: A LEGFŐBB ÉRV, HOGY MÁR MEGFOGANT, TEHÁT KÜLÖN ÉLET, ÉS ÍGY MÁR GYILKOSSÁG ELVETETNI. LENNE EGY KÉRDÉSEM: HA TE MMOST EGY TERHES NŐ VAGY ÉS EL AKAROD VETETNI, ÉN PEDIG ODAÁLLNÉK ÉS AZT MONDANÁM, HOGY NEM TEHETED, PUSZTÁN MERT ÉN NEM ENGEDEM, HÁT NEM KÜLDENÉL EL A KURVA ANYÁMBA? DEHOGYNEM. A MEG NEM SZÜLETETT GYEREK AZ ANYA FIZIKAI TULAJDONA,  MINT AHOGY BÁRMELY TESTRÉSZE. AZ EGYETEMES EMBERI JOGOK LEGELSŐ TÖRVÉNYE (KERESS RÁ) HOGY AZ EMBER ÖNMAGÁT BIRTOKOLJA. TEHÁT A SAJÁT TESTEDDEL VAGY ANNAK EGY RÉSZÉVEL AZT TEHETSZ, AMIT TE AKARSZ, ÉS SENKINEK NINCS JOGA BELESZÓLNI, VAGY SUNYI MÓDON BEFOLYÁSOLNI. AZ ABORTUSZELLENES EMBER SAJÁT KÉNYELMÉT, LELKI BÉKÉLYÉT AKARJA MINDENKIRE RÁERŐSZAKOLNI, ÉS EZ UNDORÍTÓ. EL AKARJA DÖNTENI HELYETTED, MIT SZERESS ÉS MIT NE. EZ LENÉZÉS, MERT NEM FELTÉTELEZI, HOGY TE KÉPES VAGY ÖNÁLLÓ DÖNTÉST HOZNI, DE BEZZEG Ő...! A HOLOKAUSZT ÁLDOZATAIN SINCS MIT SAJNÁLNOM, NEKEM OTT VAN 1956, TRIANON ÉS MÉG KURVAHOSSZAN SOROLHATNÁM, DE NEM TESZEM. ÉN NEM A MEG SEM SZÜLETETT GYEREKEKÉRT, VAGY EMBEREKÉRT AGÓDOK, HANEM A MÁR MEXÜLETETTEKÉRT, HOGY HOGYAN LESZ BELŐLÜK ÉS MILYEN EMBER. TALÁN EZ A SOK MARHA ERRE KELLENE FORDÍTSA AZ ENERGIÁJÁT, MERT HA ILYESMIRE VAN IDEJE, MINT AZ ABORTUSZKÉRDÉS, AKKOR TÚL SOK IDEJE VAN! A MÁSIK AMIVEL A FASZOM KIVAN, HOGY "HA MEGTESZED ÉS MEGBÁNOD, AKKOR MÉGIS MEGBOCSÁTJÁK" EZ NEM TÖBB, MINT HÍVŐSZERZÉS, AZ IRÁNYÍTHATÓK CSÜRHÉVÉ TOBORZÁSA, AKIK KIFIZETIK AZ Ő BŐSÉGES MEGÉLHETÉSÜKET ÉS (TÖBBEK KÖZT) A NETRŐL RENDELHETŐ KÖNYVEIKET. FUJ, GECI!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.