Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


POSZTMŰVÉSZETI BEÁLTVÁNY (MŰVÉSZETUTÁNISÁG)

POSZTMŰVÉSZETI BEÁLTVÁNY

(MŰVÉSZETUTÁNISÁG)

ÍRTA: KATALIZÁTOR

 

"Az a lényeg, az a fontos,

hogy eladjunk minden fost"

Czutor Z.

 

NEM ÉRTEK EGYET A MŰVÉSZETTEL!!

MINDEN, AMI LEMÁSOLJA A VALÓSÁGOT, VAGY ABBÓL VAGY A TÁRSADALOMRA REAGÁL A VALÓSÁG ALAPJÁN, 2 LEHETŐSÉGHEZ VEZET.

1. EZ NEM MŰVÉSZET

2. EZ MŰVÉSZET

HA EGY ALKOTÁS A FENT ÍRTAKNAK MEGFELEL, ÉS EZ A MŰVÉSZET, AKKOR AMIT CSINÁLOK, NEM MŰVÉSZET. HA PEDIG NEM FELEL MEG, CSAK AZ MŰVÉSZET, AMIT ÉN CSINÁLOK (ÉS A HOZZÁM NAGYON HASONLÓK), ÉS SEMMI MÁS.

PL. A BARLANGRAJZ ÉS A GÖRÖG VÁZAMINTÁK NEM MŰVÉSZET. VAGY HA IGEN, AKKOR ÉN NEM VAGYOK MŰVÉSZ. IGAZÁBÓL MOST ÖNMAGAMMAL SE ÉRTEK EGYET. SŐT, SZERINTEM TÉVEDEK.

*

hiperprimitivizmus-jel.jpgPOSZTMŰVÉSZ (MŰVÉSZETUTÁNI) TÖREKVÉSEIM VANNAK, EZ AZ EGYETLEN TÉNYKÉRDÉS. TÖBBNEK, VAGY MÁSNAK TARTOM MAGAM EGY MŰVÉSZTŐL, AKIT A TÁRSADALOM MŰVÉSZNEK HÍV VAGY NEVEZ, LETLÉGYEN AZ AKÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM REKTORA (AKICARBA SE NÉZEK AMÚGY) AKÁR. A MŰVÉSZ MEGHATÁROZA MAGÁT ÉS ALKOT. ÉN MÁR NEM TESZEK ILYET, ÉN MÁR CSAK KIVETÍTEM A GONDOLATAIMAT (HASONLÓT ÍRTAM A RENEGÁT PROJEKTRE VONATKOZÓAN A REVOLÚCIÓ #23.-BAN), NINCS (BENNE) LOGIKA, RENCER, VAGY ÖSSZEFÜGGÉS, DE NEM AZÉRT, MERRT KAOTIKUS, HA KAOTIKUS LENNE, KIISMERHETETLEN, KIOLVASHATATLAN, ÉRTELMEZHETETLEN LENNE, DE NEM AZ.

*

NEM TOLAKODOM SEHOVA! SEM ELMÉLETBEN, SEM FIZIKAILAG. KI ÉRT VELEM EGYET? ROSSZUL TESZI, AKÁRMI A VÁLASZA. AZ ALKOTÁS NEM TÖREKVÉSEM, HANEM ELŐJÖN. TI. ÖNÁLÓ ÉLETE VAN. HA NEM JÖN AKOR NEM JÖN.

*

TÉTEL:

"ESztétikai érzék nélkül minden szép lenne"

(Rohadék)

VAGY MINDEN CSÚNYA. A MEGÍTÉLÉSEK KIZÁRÓLAG SZEMÉLYISÉGBŐL ADÓDNAK (MALYD), ILLETVE ANAK FÜGŐI. BOLDOG A BÁRDOLATLAN, FARAGATLAN, KI ÍZLÉS NÉLKÜL (SOK)MINDENT SZERET, MÍG A TANULT EMBER VÁLOGAT ÉS SZENVED ETTŐL.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.