Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ŐRANGYAL

ŐRANGYAL

ÍRTA: ROHADÉK

 

ASZTMONGYÁK, MINDENKINEK VAN EGY ŐRANGYALA. DE ÉN NEM HISZEM. MERT ÉN SEMMIT SEM HISZEK. AZ ŐRANGYAL EGY FIKTÍV ELKÉPZELÉS, ÉS AZ ŐRANGYALLAL MAGYARÁZOTT JELENSÉGEKRE RACIONÁLIS MAGYARÁZATOT FOGOK TALÁLNI.

*

AZ, HOGY VALAKI VALAHOVA ELJUTTAT, HOGY ÉN MOST ITT LEHETEK, SYPORCA ASZT MONDJA, HOGY LEGFEJJEB AZ, HOGY TÚLÉLTEM A GYEREKKOROMAT, AHHOZ LEHETETT KÖZE EGY ŐRANGYALNAK EGYEDÜL, DE Ő MÉG ANNYIRA SE HISZ ŐRANGYALOKBAN, MNT ÉN. NEHÉZ ÚGY ÜLNI EGY ÍRÁS FELETT, HOGY NEM TUDOD MIT ÍRJ. ÉN A JÖVŐMET SZERETNÉM TÚLÉLNI - VAGY HA LEHET, AKKOR INKÁBB ÁT. EHHEZ SZÜKSÉGEM LESZ AZ ŐRANGYALOM FIZIKAI MEGTESTESÍTŐIRE. MEGNEVEZHETNÉM ŐKET, ŐK AZOK AKIK TÖBBET LÁTNAK BENNEM, MINT AMI SZERINTEM VAGYOK, EZÉRT NÉHA MAGUK ELÉ HELYEZNEK. AZ Ő SZÁRNYUK KÉPLETES, FELÜLEMELKEDTEK VELÜK A TALAJSZFÉRÁTÓL, AMELYBŐL VÉTETTEK. NEM VOLT BENNE HIT, NEM IS LESZ. SZÓLNAK ÉS ÉN FIGYELEK, MERT JÁR NEKIK A FIGYELEM, 

*

AZ UTAMBÓL A GÁNCSOT ELSÖPRIK ÉS FIGYELMEZTETNEK: MAGAD MARADTÁL, VIGYÁZZ! EGYEDÜL KELL MEGTALÁLNOD, HOGYAN INDULSZ EL A LEJTŐN. A VILLANYKÖRTE AKKOR A LEGFÉNYESEBB, MIELŐT KIALSZIK. ÍRD ÉS MONDD. SZERKESZD ÖSSZE. PUMPÁLD TELE GECIVEL A SEGGÜKET. TEDD KI PENDRÁJVRA. OLVASD EL, KERESS RÁ, ÉS TŰRJ, TŰRJ, TŰRD. DE ÉN KÉPTELEN VAGYOK AZ ÖNÁLLÓ ÉLETRE, NEKEM KI KELL NYALNI A PICSÁMAT. VALAKI FIZESSE KI A KÁVÉMAT! SOSEM KERÜLTEM SOKBA, SOSEM DOBÁLTAM EL A PÉNZT, DE SOSEM VITTEM HAZA TÚL SOKAT, KELLETT A TELJESEN HASZONTALAN, PÉNZZABÁLÓ RENEGÁT PROJEKTRE. AZ ŐRANGYALNAK EGYSZERRE VAGYOK HÁLÁS ÉS HÁLÁTLAN. AZ ÉN FIGYELMEZTETÉSEM ÍGY HÁT: NE CSAK RÁM VIGYÁZZ, HANEM VELEM IS...!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.