Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÁR NEM LÉTEZŐ PROJEKT-SZEKCIÓK

MÁR NEM LÉTEZŐ PROJEKT-SZEKCIÓK:

- A REDPEACE (EX ZUGV.I.P.), AMINEK HATÁSKÖRÉBE TARTOZIK AZ ANTIVEGAN MINDENEVŐK, ÉS EREDETILEG IDE TARTOZOTT A HITLERSZALONA NEVŰ, AZÓTA INNEN KIVÁLT HIPERFASISZTA 100% D.I.Y. FANZIN, ÖNÁLLÓ OLDALA VOLT A FASZBUKON, DE MÁR MEXŰNT, A HITLERSZALONA RANDOM IDEJŰ MEGJELENÉSÉVEL VALAHOL MINDIG OTT KUKSOL A HÁTTÉRBEN. AZ ANTIVEGAN MINDENEVŐK IS ÖNÁLLÓ ÉLETET ÉL, SAJÁT OLDALA VAN A FASZBUKON.

- K.N.B. AZAZ KOMISZ NAGYVÁROSI BRINGÁSOK, CÉLUNK VELE AZ VOLT, HOGY MINT A LOGÓJÁN LÁTHATÓ KARAKTER, A HÁTRAFELÉ NYILAZÓ ŐSMAGYAROK MINTÁJÁRA HÁTRAFELÉ CSÚZLIZZON KERÉKPÁRON. A K.N.B.-NEK EGY AL-ÁGA A RÁDIÓ SNARE NEVŰ CSOPORT VOLT, MELY PODCASTEKKEL ÓHAJTOTT FOGLALKOZNI (ELŐRE RÖGZÍTETT RÁDIÓADÁS) A RÁDIÓ SNARE BUKOTT TÖREKVÉSEI KÖZÉ TARTOZOTT EGY UTOLSÓ, 8. NZK LEMEZ KÉSZÍTÉSE A TÖRTÜTEM JEGYÉBEN. TAGJAI SZÓLÓALBUMOKAT IS TERVEZTEK A KÖZÖSEKEN KÍVÜL, AHOGY A RÁDIÓS HANGANYAGOT IS KI AKARJÁK ADNI. JELENLEG HALDOKLIK A DOLOG, HŐS BREAKBEATEKET KÉSZÍT, EDDIG EGY ALBUMA VAN THE GOD OF SNARES CÍMMEL, PSY LEV PEDIG GOÁKAT ÉS EGYÉB NÉGYNEGYEDES ELEKTOMOS ZENÉKET GENERÁL, NEKI EGY DEMÓJA VAN LOSE CONTROL CÍMMEL.

 

ZUGV.I.P. ÉS REDPEACE: BÜSZKESZOCIALISTA ÖKÖRPARÓDIA, 10 GYŰLÉS JEGYZŐKÖNYVÉVEL A REVOLÚCIÓ HUSZONVALAHANYADIK SZÁMAIBAN OLVASHATÓK (22. ÉS 24.)

 

 

 

MKPP

A REDPEACE-T TITOKBAN HÁTTÉRBŐL TÁMOGATTA AZ MKPP (MAGYAR KIS PARASZT PÁRT), MELYET AZ NZK.EOLDAL.HU-N MEGISMERHETŐ RAPCSAPAT, A NO MONEY TAGJAI, BLAZE (VAD KENDE) ÉS NIKEFEAT. (BŐ KUR VÁRA BÓDOG) TALÁLT KI, ŐSMAGYAR ÉRDEKVÉJDELMI CSOPORTKÉNT. TÖRVÉNYEKET HOZTAK ÉS ÜLTEK, MEGTANULNI IGYEKEZTEK A ROVÁSÍRÁST, DE EGYETLEN VALAMIRE VALÓ TETTÜK A KENDE-NAPTÁR LÉTREHOZÁSA, MELY 100 NAPBÓL ÁLLÓ ESZTENDŐÜT HIRDET KI, ÍGY MINDEN ÉVÉBEN (ANNAK IS 3. HAVÁNAK 8. NAPJÁN (MERT EGY HÓ 10 NAPBÓL ÁLL) ) EGYSZER JELENHETIK MEG A REVOLÚCIÓ ÚJSÁGUNK. NEM RITKA, HOGY THYPUS ÉS ROHADÉK ÍGY LÁTJA EL ÍRÁSÁT, GRAFIKÁJÁT, EZEN DÁTUMMAL. AZ MKPP A REVOLÚCIÓ ELŐTT NÉHÁNY "ESZTENDŐÜVEL" SZÜLETETT, 4062-BEN, A REVOLÚCIÓ 0. SZÁMA PEDIG 4063-BAN SZÜLETETT MEG, TEHÁT A REVOLÚCIÓ 25. SZÁMA 4088-BAN JÖTT KI. A TÖBBI SZÁMOT ÉRTELEMSZERŰEN ENNEK FÜGGVÉNYÉBEN ÉRDEMES SZÁMOLNI, HA EGYÁLTALÁN RAJTUNK KÍVÜL VESZI A FÁRADTSÁGOT. :-) (MELLÉKESEN JEGYZEM MEG, AZ MKPP ELMÉLETI ALAPJAIT VITTE TOVÁBB A ZUGVIP ÉS A REDPEACE IS. EGYÉBKÉNT KÁBÉ 4070-BEN MÁR MEG IS SZŰNT AZ MKPP, ÉS A 3., BEVETT  KURATÓRIJUMI TAG, DURMY VALÉR BOTOND (ROHADÉK) VITTE TOVÁBB AZ ÉVSZÁMOZÁST, MELLYEL PÉLDÁUL MEGKÜLÖNBÖZTETI A RENEGÁT PROJEKT EGYES KORSZAKAIT.