Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAFFIAPUNCI ÉS KEDVES BARÁTAI

MAFFIAPUNCI ÉS KECSKESEGGLYUKNYALÓ VIDÁM TÖRTÉNETEI

ÍRTA: ROHADÉK

 

tattoo_girls00002.jpgVOLT EGYSZER EGY NAAAAAAGY VÁROS, OTT ÉLT ULTRAVAGÁNY MAFFIAPUNCI A BARÁTAIVAL. GONDOSAN TITKOLTÁK, A NAAAAGY VÁROSON BELÜL HOL LAKNAK, ÉS HOGY HÍVJÁK ŐKET, MERT FOSTAK SZINTE MINDENTŐL. FOSTAK AZ ÉJSZAKÁTÓL, FOSTAK AZ UTCÁTÓL, DE LEGJOBBAN EGYMÁSTÓL FOSTAK. EZÉRT FOLYTON BEBIZTOSÍTOTTÁK MAGUKAT EGYMÁSSAL EGYMÁST, EGYMÁS ELLEN. BÁRKIT ELINTÉZTEK TEHÁT ÖNMAGUK KÖZÜL IS, ÉS BŰNBAKOT MINDIG MAGUKON KÍVÜL KERESTEK, LELKIISMERETFURDALÁSRÓL SOSE HALLOTTAK,

 

"FUCK HUMANITY"

 

AZ EMBERSÉG ÉS A TISZTELET NÁLUK OLYAN VOLT, MINT MÁSOKNÁL A WC-PAPÍR.

MAFFIAPUNCI UGYANANNAK A KÖNYVNEK UGYANAZT AZ 1 OLDALÁT OLVASTA, ÉS UGYANAZT AZ  EGYETLEN GÓTBLEKMETÁL SZÁMOT HALLGATTA 25 ÉVE, AMINEK AZ VOLT A CÍME, HOGY "FÚJ A SZÉL, ÉS ÁLLOK KINT A SZIKLÁN DRÁGA BAKANCSBAN, MÉGIS RÁLÉPTEK A BÜTYKÖMRE AMI KURVÁRA FÁJ". A DALSZÖVEG VALAHOGY ÍGY HANGZOTT: "FÚJ A SZÉL, ÉS ÁLLOK KINT A SZIKLÁN DRÁGA BAKANCSBAN, MÉGIS RÁLÉPTEK A BÜTYKÖMRE AMI KURVÁRA FÁJ". BÁRMILYEN MÁS ZENÉT VAGY KÖNYVET MUTATTAK NEKI, CSAK FINTORGOTT.

UGYANIS MAFFIAPUNCI ÉLETÉNEK LEGNAGYOBB FEGYVERE A FINTORGÁS. MINDENRE FINTORGOTT: UTÁLTA A NÖVÉNYEKET, UTÁLTA AZ ÁLLATOKAT, UTÁLTA AZ EMBEREKET, UTÁLTA A NAGYVÁROST, AHOL ÉLT, UTÁLTA AZ ORSZÁGOT, AHOL ÉLT, UTÁLTA A BOLYGÓT, AHOL ÉLT, UTÁLTA A TEJÚTRENDSZERT, AHOL ÉLT, UTÁLTA A LAKÁST, AHOL ÉLT, UTÁLTA A MACSKÁJÁT, AKIT ETETETT ÉS ELTAKARÍTOTTA A SZARÁT. NAPJAI NAGY RÉSZE AZZAL TELTEK, HOGY AZON GONDOLKODOTT, HOGYAN LEHETNE MÉG TÖBB MINDENT UTÁLNI, MINT EDDIG, DE SOSE JUTOTT TOVÁBB ETTŐL, HIÁBA PAZAROLTA RÁ A KOMPLETT FIATALSÁGÁT. TEHÁT AZ ÉLET MINDEN FORMÁJÁT UTÁLTA, ÉS MINDEN SZÉPHEZ ÉS JÓHOZ FINTORGOTT, EZZEL FEJEZVE KI MÉLYSÉGES MEGVETÉSÉT, ÉS KÜLDTE VILÁGGÁ EZEN TÍZEZER KARDSZÚRÁSSAL FELÉRŐ ARCKIFEJEZÉST, AMIVEL HITE SZERINT MEGOLDOTTA A VILÁG MINDEN GONDJÁT. MEGVETÉSÉNEK GYÖKERE AZ ELKÜLÖNÜLNI VÁGYÁS. HA VALAKI SZERETNÉ AZ Ő KEDVENC SZÁMÁT, KERESNE EGY MÁSIKAT, CSAK AZÉRT, HOGY OLYAT SZERESSEN, AMIT MÁS NEM. HA VALAKIRŐL MEGTUDJA, HOGY VALAMIT UTÁL, MEGKERESNÉ ÉS ELKEZDENÉ SZERETNI.

busta-mr.jpgNA ŐNEKI VOLT EGY PÁR BARÁTJA, EZEK KÖZÜL AZ EGYIK KECSKESEGGLYUKNYALÓ CSINGVONG, AKI EGY VÉGTELENÜL KEDVES, ÉRTELMESEN KANCSAL TEKINTETŰ, KOPASZ, TAKNYANYÁLA EGYBEFOLYÓ SRÁC VOLT. MAFFIAPUNCI AZÉRT SZERETTE ŐT, MERT BÁRMI ELÉ ODAÁLLÍTOTTA ŐT, AZT MEGNYALTA. AMIKOR EGYSZER VÉLETLENÜL OTTFELEJTETTE EGY KECSKE SEGGE ELŐTT, FEHÉRRE NYALTA FEKETÉRŐL, EKKOR KAPTA A NEVÉT. ADDIG CSAK ANNYI VOLT, HOGY CSINGVONG, MERT AZ APJA DÉLSZINGAPÚRI SZÁRMAZÁSÚ, TORNÁBÓL FELMENTETT BISZEX-KÖCSÖG VOLT, AZ ANYJA MEG EGY TETVES HAJLÉKTALAN, EGYKOR KERESZTÉNY FÉRJÉVEL ÉLŐ SAROKFALLEFOSÓ BKV-ELLENŐR. KECSKESEGGLYUKNYALÓ LÁTÁSÁBAN TEHÁT NÉMILEG KORLÁTOZOTT VOLT, SOSE TUDTA MIT NYAL MEG, DE IGAZÁBÓL BESZÉLNI SE NAGYON TUDOTT. HA MAFFIAPUNCI AZT MONDTA NEKI, ÁLLJON FÉL LÁBON, AKKOR FÉLLÁBRA ÁLLT, HA AZT, HOGY VERJE KI EGY KUTYA FÉNYKÉPÉRE, KIVERTE. EZ A LÁZADÁS VONZÓ VOLT MAFFIAPUNCI SZÁMÁRA.

450px-young_hasid.jpgMAFFIAPUNCI MÁSIK NAGY BARÁTJA CSAHOSGYÖKÉR KÓSERPALI, AKI A PAJESZÁVAL VEREKEDETT, MERT AKKORA VOLT, HOGY AZZAL SUHINGATOTT JOBBRA-BALRA. EGYÜTT MENTEK MINDENHOVA PL. RENDSZÁMTÁBLÁT LOPNI ÉS DEZODOROKAT A SARKI BOLTBÓL, HOGY ELADJÁK ÉS SZEREKET VEGYENEK, AMIT FELSZIPPANTHATNAK, FELNYOMHATNAK HÁTUL VAGY BESZÚRHATJÁK A TETVES PÖCSÜKBE.

EGY SZÉP KÖDÖS NAPON EGYÜTT SÉTÁLT EZEN HÁROM JÓBARÁT, MAFFIAPUNCI, KECSKESEGGLYUKNYALÓ ÉS CSAHOSGYÖKÉR, ÉS VITATKOZTAK AZON, KI MIATT VESZTETTÉK EL AZT A KÉTSZÁZAST, AMIBŐL SNICKERSZCSOKIT AKARTAK VENNI, AMIKOR AZ ÚT TÚLOLDALÁN, TŐLÜK HÚSZ MÉTERRE SZEMBEJÖTT EGY SOSE LÁTOTT VALAKI, A HÖRCSÖGÉT SÉTÁLTATVA. MAFFIAPUNCI FELKIÁLTOTT:
- FELISMEREM, Ő LOPTA EL A KÉTSZÁZAST!
ODAROHANTAK ÉS KECSKESEGGLYUKNYALÓ ELKEZDTE A GYEREKET NYALOGATNI. MAFFIAPUNCI NEM MERT KÖZELMENNI A GYEREKHEZ, CSAK KÉRTE-KÖNYÖRÖGTE CSAHOSGYÖKERET, HOGY TAPOSSA KI A GYEREK BELÉT.

CSAHOSGYÖKÉR A HATALMAS PAJESZÁVAL CSAPKODNI KEZDTE A GYEREKET A FÖLDÖN, HOGY ILY MÓDON A BELSŐSÉGEI TÁVOZZANAK BELŐLE, ADDIG KECSKESEGGLYUKNYALÓ ALAPOSAN MEGNÉZTE, MIT SÉTÁLTATOTT, NEHOGY OLYAN KUTYA LEGYEN, AMI BÁNTHATJA ŐT, PL. EGY TACSKÓ. SZERENCSÉRE EZ CSAK EGY HÖRCSÖG VOLT, ÍGY ÖSSZE TUDTA SZEDNI BÁTORSÁGÁT, ELŐVETTE HATALMAS 10 CENTIS KÁRIJÁT ÉS ARRA HÚZTA FEL A HÖRCSÖGÖT. MAFFIAPUNCI IS FELIZGULT ETTŐL, MERT FONTOSNAK TALÁLTA, HOGY ILYEN EMBEREKKEL LEGYEN EGYÜTT. A KIS HÖRCSÖGNEK HAMAROSAN UTÓDAI SZÜLETTEK, AMIKET INGYEN ÁT LEHETETT VENNI A BASZOMFASZOMZSIDVÁNY U. 5. SZÁM ALATT.

MAFFIAPUNCINAK AZONBAN EZ NEM VOLT ELÉG, MEG AKARTA TUDNI KI VOLT EZ A GYEREK, ÉS NYOMOZNI KEZDETT, HOGY MEGTUDJA A LAKCÍMÉT, MERT AKKOR ODA FINGSZPRÉVEL BEFÚJT LEVELEKET POSTÁZHAT, ALJAS ÉS KOMISZ MÓDON, VISZONT JÓL MEGMUTATVA, MENNYIRE LÁZAD ÉS ELLENZI A RENDSZERT. JÖTTEK AZ ORVOSOK, VISSZATUSZKOLTÁK A GYEREKBE A BELÉT ÉS HAZAVITTÉK HOGY OTT GYÓGYULJON, MERT A KÓRHÁZHOZ NEM VOLT ELÉG PÉNZE. SZERETETT VOLNA ENNI EGY SZNIKERSZCSOKIT, DE SOSE LÁTOTT OLYAT.

MAFFIAPUNCIÉK SZOMORÚAN BAKTATTAK TOVÁBB, MERT NEM LETT MEG A KÉTSZÁZFORINTOS ÉRME, ÍGY NEKIKSE LESZ SZNIKERSZCSOKI, AMIT A SEGGÜKBE FELNYOMHATNÁNAK. TAKNYUK A ZOKOGÁSTÓL AKADÁLYTALANUL CSORGOTT AZ OLCSÓ KÍNAI RUHÁJUKRA.

SZEMBEJÖTT EGY KÓBORKUTYA EGY HAJLÉKTALANNAL, MAFFIAPUNCI PEDIG JÓL BELÉJÜKRÚGOTT. ERRE KECSKESEGGLYUKNYALÓÉK SÍRVA FAKADTAK. MEG AKARTA ŐKET SIMOGATNI, ÉS NYÚJTOTTA IS A KEZÉT, DE EKKOR ESZÉBE JUTOTT, HOGY NEKI MOST BASZOTTUL KEMÉNYÁLLATNAK KELL LENNI, ÚGYHOGY INKÁBB KÉT KURVANAGY NYAKLEVES LETT A SIMOGATÁSBÓL. EZEK MEG MIKOR FELKELTEK A FÖLDRŐL, KILÓGATTÁK A NYELVÜKET ÉS PITIZTEK NEKI.

ELHATÁROZTÁK, HOGY MOST MÉG TÖBB TITKOLNIVALÓT TALÁLNAK KI, MINTHA BÁRKI KÍVÁNCSI LENNE RÁJUK, ÉS A KISPOLGÁRI ÉLETÜKRE. SZIGORÚAN ÖSSZEVERETTÉK CSAHOSGYÖKÉR PAJESZÁVAL AZT, AKI MEGTUDTA RÓLUK, HOGY VAN LÁBUK ÉS VANNAK KEZEIK IS. KIS IDŐ UTÁN MAFFIAPUNCI RÁJÖTT, HOGY HA MINDENT UTÁL, AMI ÉL ÉS MOZOG, ÉS Ő IS ÉL ÉS MOZOG, AZT IS UTÁLNIA KELL, FŐLEG HA VAN VALAKI, AKI SZERETI. EGYSZER SZERETTE VALAKI, ÉS ODA AKART KÖLTÖZNI HOZZÁ, DE APUCI MEGFENYEGETTE A MUTATÓUJJÁVAL, ÍGYHÁT NEM LETT BELŐLE SEMMI. MAFFIAPUNCI TÖRVÉNYE SZERINT NEKI NEM SZABAD SZERETNIE SEMMIT, AMIT MÁS. KEMÉNYEN, EGÉSZ ÉLETÉT ÁTFOGÓAN TÖREKEDETT ARRA, HOGY HOGYAN LEHETNE ÚGY ÉLNI, HOGY NE SZERESSEN SEMMIT AMI SZÉP ÉS JÓ. A FINTOROK EBBEN SOKAT SEGÍTETTEK, DE NEM ELEGET.  PEDIG EGYSZERŰ VOLT A VÁLASZ (BONYOLULT KÉRDÉSEKRE EGYSZERŰEK A VÁLASZOK, UGYE): KI KELLETT TALÁLNI A TÖKÉLETES JELSZÓT: "NE TISZTELJÉL, RETTEGJÉL!" AMIKOR EZ MEGLETT, ÚGY ÉREZTE MEGOLDOTTA A VILÁG GONDJÁT! EGY RETTEGÉSBŐL ÁLLÓ TÁRSADALMAT ÁLMODOTT MEG, AMIBEN SEMMI SINCS AZ ŐTŐLE VALÓ RETTEGÉSEN KÍVÜL, ÉS AKINEK EGYETLEN FINTORÁTÓL TÉRDRE ESIK A VILÁG. AZÓTA IS ERRŐL ÁLMODIK, ÉS ÍGY IS AKAR MEGHALNI, HOGY MAGÁT ÖSSZEHUGYOZÓ, DROGOS, FÜVESGECI, ALKOHOLISTA FASISZTAHAJLAMÚ BEVÁNDORLÓKKAL ÉS VALLÁSOS BÜDÖSGECIKKEL VESZI MAGÁT KÖRÜL, AKIK APRÓPÉNZÉRT BÁRKIT LESZÚRNAK VAGY LESZOPNAK, VAGY A KETTŐ EGYÜTT...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.