Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉSZBUKOS PROJEKTEK

RENEGÁT PROJEKT - FÖLDALATTI SZUBKULTÚRA - MŰVÉSZET, ELMÉLET, STÍLUS, KIADVÁNY

(AKTÍV)

A RENEGÁT PROJEKT KÖZPONTI OLDALA, MUNKÁSSÁGUNK ELSŐSZÁMÚ BEMUTATÓJA, A LEGMOZGALMASABB OLDALUNK, 3 ADMINNAL, FŐLEG FOTÓK, DE LINKEKBEN IS GAZDAG, MELYEK KÜLÖNBEJÁRATÚ VEBOLDALAINKRÓL IS ALKALMANKÉNT HEGESZT:

WWW. REVOLUCIO.EOLDAL.HU ; WWW.DIKTATURA5.EOLDAL.HU ; WWW.INSPIRALO4.EOLDAL.HU, WWW.NZK.EOLDAL.HU, STB

 

 

Thypus - Kalligráfia szabad kézzel,

olajkép. Calligraphy fine art

(AKTÍV)

EZ AZ OLDAL THYPUS, MISKOLC KALLIGRÁFUSÁNAK GRAFIKAI ÉS OLAJFESTŐ, BETŰRAJZOLÓ MUNKÁSSÁGÁT, ANNAK KRÉMJÉT MUTATJA BE, SZERINTEM A CÍM MAGÁÉRT BESZÉL, AKI IGÉNYES MUNKÁKRA KÍVÁNCSI, KERESSE MEG EZT A FÉSZBÚKON!

KÜLÖN OLDAL, AMIRE KITÉRHET: WWW.EXLIBRIS.EOLDAL.HU!

 

 

MISKOLC GRAFFITI KLASSZIKUSOK ÉS BANDÁK - RENEGÁT PROJEKT ARCHÍVUM

(AKTÍV)

MISKOLCON A 2001-ES ÉV UTÁN ELBURJÁNZOTT EGY OLYAN GENERÁCIÓ, AMI AZ EDDIGI BÉKÉT FELBORÍTOTTA, A TISZTELETET HÍRBŐL SEM ISMERI. NAGYON KEVESEN VANNAK, AKIK MÉGIS - AZ Ő MUNKÁIKAT, A RÉGI KLASSZIKUSOKAT SZERETNÉ BEMUTATNI EZ AZ OLDAL, PONTOSABBAN AZOK MUNKÁIT, ÉS A LEGJOBBJÁT, EGY BIZONYOS 2006-BAN ELHUNYT SRÁCOT, AKIRE MINDENKI FELNÉZ (KIVÉVE A TELJESEN PARASZTOKAT), AKINEK TEMETÉSÉRE MÉG AZ ORSZÁG TÚLFELÉRŐL IS ÉRKEZTEK: QKAC MUNKÁIT...

 

BLEKKET KOMIKS

(AKTÍV)

BLEKKET FÉL LÁBBAL A ZSIGER NEVŰ CSAPAT TAGJA (?), DE ATTÓL MÉG ÖNÁLLÓ ÜZELMEI IS VANNAK. KÉPREGÉNYEKRŐL ÉS KÉPREGÉNYES STÍLUSÚ GRAFIKÁKRÓL VAN SZÓ, AZOK SAJÁT KIADÁSÁRÓL ÉS TERJESZTÉSÉRŐL. BLEKKET 2010-BEN ELKEZDETT BUDAPESTRE JÁRNI KÉPREGÉNYBÖRZÉKRE, ÉS INDÍTOTT EGY HAVILAPOT, AMELY A 12. SZÁMIG MENT, AZTÁN ABBAMARADT. 2012-BEN ELKÉSZÍTETTE EZEK PÓTLÁSÁRA A TELJES ZEWAX C. KÖTETET, EGY 180 OLDALAS KÉPREGÉNYT, AMELY A MEGKEZDETT TÖRTÉNET HIÁNYTALAN VÁLTOZATA. KISEBB NEGATÍV FELTŰNÉST KELTETT 2014 ELEJÉN A PONT C. KÉPREGÉNYÉVEL, MELYBEN RAJZOK NÉLKÜL MESÉL STRIPEKET. A 2014 DECEMBERI HUNGAROKOMIXON HATÁROZTA EL, HOGY ELKÉSZÍTI EDDIGI TOVÁBBI KÉSZ KÉPREGÉNYEIBŐL IS A KÖTETÉT, AMELY SZINTÉN LESZ KÁBÉ 150-160 OLDAL (AZ EREDETI OLDALAK SZKENNELÉSRE VÁRNAK, ÉS A SZÖVEGEK GÉPPEL VALÓ BEÍRÁSÁRA. EZENKÍVÜL KÉSZÜL MÉG EGY ÚGYNEVEZETT HARMADIK KÖTET, AMIBEN KÉPREGÉNYJELLEGŰ SZKECCSRAJZAIVAL TALÁLKOZHAT AZ ÉRDEKLŐDŐ. A KÖZELJÖVŐBEN A ZSIGER KIADÓ SZERETNÉ AZ UJJ ZSUZSIRÓL SZÓLÓ KÉPREGÉNYÉT KIADNI 2015 TAVASZÁN...

KÜLÖNBEJÁRATÚ OLDAL: WWW.BLEKKET.EOLDAL.HU

 

RÁDIÓ SNARE

(INAKTÍV)

 

A RÁDIÓ SNARE OSZLOPOS TAGJA, HŐS, ÖNÁLLÓ AUDIÓ CD-VEL JELENTKEZIK, SAJÁT GYÁRTÁSÚ ZENÉVEL, MELYRŐL MINDEN INFO MEGTALÁLHATÓ AZ ALÁBBI LINKEN:

http://www.nzk.eoldal.hu/cikkek/hos.html

A RÁDIÓ SNARE 4084 VÉGÉN TULAJDONKÉPPEN MEXŰNT, LEGALÁBBIS JÓIDEIG, AMIKOR IS AZ AZ ÖTLET FOGALMAZÓDOTT MEG, HOGY A FÉSZBUKOT RÁDIÓKÉNT HASZNÁLVA, AZ ELEKTROTÖRTÉNELEM MŰSORT NAPONTA FRISSÍTVE VEZETNÉ. A BEMONDÓHANG SZEREPÉT ÁTVESZIK A BETŰK, ÉS ITT KÉP IS VAN, AZ ELŐADÓKRÓL, VALAMINT A KEZDETEKTŐL, AZ ELEKTROMOS ZENÉK SZÜLETÉSÉTŐL BELINKELGETVE JUTÓB ZENÉK ÁLTAL A "HALLGATÓ" TETSZÉS SZERINT LAVÍROZHAT A SZÁMOK ÉS AZOK HOSSZA KÖZT, HA NEM TETSZENE ESETLEG. AZ ADÁS VÉGES, MINDÖSSZE 1000 ZENEI BEJEGYZÉSIG FOLYTATÓDIK, ÉS 4086-BAN KEZDŐDÖTT.

EGYÉBKÉNT HŐS ÉS DJ. TOMASSO GREEN KÉSZÍTETT EGY NULLADIK ADÁST.

 

A FÉSZBUKON "RÁDIÓ SNARE ELEKTROTÖRTÉNELEM" - NÉVEN KERESHETŐ EGY FÉLBEHAGYOTT PROJEKT...

 

 

SÉTA EGYHÁZ

(AKTÍV)
VICCESEN HANGOZHAT ELSŐRE, DE: MEGALAPÍTOTTAM A SÉTA EGYHÁZAT! ÉN EZT (AHOGYAN A TOVÁBBIAKBAN LÁTHATÓ LESZ) TELJESEN KOMOLYAN GONDOLOM! MINDENKI FELVEHETI A VALLÁST, AKI HISZ A SÉTÁLÁSBAN, A SÉTÁLÁS EREJÉBEN. AKINEK A SÉTÁLÁS MŰVÉSZET, AKI SÉTÁLÁS KÖZBEN SZERET ÉLNI, SZERET ALKOTNI, VAGY GONDOLKODNI, TÁRSALOGNI. AKI RÁJÖTT, HOGY A SÉTÁLÁS TÖBB, MINT "A" PONTBÓL "B"-BE JUTÁS!! JÓMAGAM MINT VALLÁSALAPÍTÓ IGYEXEM A LEHETŐ LEGTÖBBET KIHOZNI A DOLOGBÓL; PL. KELL-E TEMPLOM? LEGYEN-E IMÁDSÁG ILL. KEGY TÁRGYA? KELL-E SZENTÍRÁS, ÉS EZEKKEL KAPCSOLATOS DOLGOK? STB. RÁ LEHET VILÁGÍTANI A FONTOSSÁGÁRA, ÉS LEHET TERJESZTENI, TOVÁBBI HÍVEKET SZEREZNI A FÉSZBÚKON LÉVŐ CSOPORTUNKNAK. ITT NEM LESZ INKVIZÍCIÓ :-)). CSATLAKOZZATOK TESTVÉREIM! ÚR SINCS... HISZEN ITT MINDENKI A MAGA URA!

 

 

ANTIVEGAN MINDENEVŐK

(AKTÍV)

EZT A CSOPORTOT AZÉRT HOZTAM LÉTRE, HOGY BOSSZANTSAM A DEMAGÓG VEGETÁRIÁNUSOKAT, AKIK MINDENFÉLE KAMPÁNNYAL BEFOLYÁSOLNI AKARJÁK, HOGY NE EHESSÜNK HÚST, ÉS AKIK LENÉZIK A MINDENEVŐKET, GYILKOSSÁGGAL ÉS ÁLLATKÍNZÁSSAL VÁDOLJÁK, ÉS MINDENFÉLE NEGATÍV JELZŐT AGGATNAK RÁNK, MÍG EZIDÁIG EZ EGYOLDALÚ ÉS JOGTALAN, FELÜLETES TÁMADÁS A RÉSZÜKRŐL - SOK ÖNMAGÁT ÉS AZ EMBERISÉGET NÖVÉNYEVŐNEK TARTÓ EMBER KIZÁRÓLAG NÖVÉNNYEL ETETI MÉG A KUTYÁJÁT IS, AMI 100% HOGY HÚSEVŐ, TEHÁT BEBIZONYOSODOTT, HOGY INKÁBB ÖNIMÁDÓ, MINT KÖRNYEZETVÉDŐ - ÉS BÉRHÁZBAN TARTJA, NEM A TERMÉSZETBEN, TEHÁT MÉG KEVÉSBÉ KÖRNYEZETVÉDŐ, A KUTYÁJA SZARÁT NEM SZEDI ÖSSZE A BETONRÓL, DE NEM CSAK A HÁZIÁLLATTARTÓK BOLONDOK, SOK TÁRSADALMI KÉRDÉSBEN IS BEBIZONYOSODOTT, HOGY CSAK AZÉRT, MERT VEGÁK, VAGY VEGÁNOK, MÉG LEHETNEK GÚNYOLÓDÓ, SÓHER, OLVASATLAN, TANULATLAN, PIMASZ, SZÓKINCSTELEN, TAHÓ EMBEREK, EZÉRT NEM KÜLÖNBEK - CSAK MÁSOK. MI, MINDENEVŐK AZÉRT IS FOGUNK A NÖVÉNYEK MELLETT HÚST FOGYASZTANI, HA A FEJÜKRE ÁLLNAK, AKKOR IS. VÁROM A HÚSSAL KAPCSOLATOS BEJEGYZÉSEKET, ÉLMÉNYEKET, BESZÁMOLÓKAT ESEMÉNYEKRŐL, FESZTIVÁLOKRÓL, RECEPTEKET, FOTÓKAT, ÉS ANTIVEGÁN BOSSZANTÁSOKAT, VALAMINT BÁRMIT AMI A TÉMÁVAL KAPCSOLATOS! KÖSZI!!

 

TIPO (ÉS EGYÉB) MISKOLC

(AKTÍV)

SZERETNÉK ERRE AZ OLDALRA OLYAN FOTÓKAT (FŐLEG FELIRATOKAT) ÖSSZEGYŰJTENI MISKOLCRÓL, AMIK NEM SZEREPELNEK PROSPEKTUSOKBAN, SEM MÚZEUMOKBAN. ELSŐSORBAN TIPÓKAT, TEHÁT FELIRATOKAT SZERETNÉK SZEREPELTETNI. BÁRKI FELTEHET IDE OLYAT AMIT MISKOLCON KATTINTOTT, DE FENNTARTOM A JOGOT, HOGY HA NEM VÁG A TÉMÁBA, LETÖRÖLJEM. A CÉL, HOGY EGY VALÓSABB, ÉLETHŰBB KÉPET MUTASSUNK MAGYARORSZÁG MÁSODIK LEGNAGYOBB VÁROSÁRÓL, MINT AZOK AZ AGYONFOTOSOPPOZOTT ÉS VALÓSÁGOT NÉLKÜLÖZŐ MISKOLC-REKLÁMOK, AMIKET PRÓBÁLNAK LEDUGNI AZ EMBEREK TORKÁN - MISKOLCOT GYÖNYÖRŰNEK AKARJÁK FELTÜNTETNI, MAJD MEGLÁTJUK, HOGY EZ MENNYIRE IGAZ...! TEHÁT: FELIRATOK, RÉGI VAGY ÚJ, MÁR OTT SEM LÉVŐ, VAGY HIBÁS... JÖHET!

 

 

Syporca One d'Art

SYPORCA WHANDAL ELSŐSZÁMÚ MŰVÉSZETI FOTÓS OLDALA

https://www.facebook.com/Syporca.One.d.Art?fref=ts

, DE VAN MÉG :

https://www.flickr.com/photos/SyporcaWhandal

 

 

SYNTHETIX SAINEE

A R.P. HÁZI GRAFFITISE PEDIG ITT TOLJA A JOBBNÁL JOBB CUCCAIT: 

https://www.facebook.com/pages/Synthetix-saiNee/250368628376144?pnref=story

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.