Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EMBERISÉ XÉGYENE: (BE)SZÓLÁSOK

ÜLJ LE VELEM ENNI, ÉS MEGMONDOM, MAGYAR-E VAGY.

1. HA SAPKÁBAN, KALAPBAN ESZEL, S NEM FEDETLEN FŐVEL, NEM TISZTELED AZ ÉTELT, AMI ÉLETBEN TART, SEM A KÉSZÍTŐJE MUNKÁJÁT. A MAGYAR EMBER A TÖRTÉNELME SORÁN MEGTANULTA TISZTELNI, HOGY EGYÁLTALÁN EHET, S EZT AZZAL MUTATJA KI, HOGY MINDEZT FEDETLEN FŐVEL TESZI.

2. HA AKKOR IS BESZÉLSZ, AMIKOR ÉTKEZEL, UNDORÍTÓSKODSZ: SENKI SEM NÉZI SZÍVESEN A FÉLIG MEGRÁGOTT ÉTELT, AKKOR SEM, HA ÍZÉT MÉLTATOD. PLÁNE, HA MÁSRÓL BESZÉLSZ: VÉGKÉPP TISZTELETLEN AZ ÉTKEZÉS TÉNYÉRE S ANNAK ELKÉSZÍTŐJÉRE NÉZVE.

3. AKI ÉTKEZIK, AZ SZÁNJA EZT AZ IDŐT AKÉPPEN, AHOGY MÁSOK KÖNYVET OLVASNAK: NEM UGRÁL FEL EZÉRT VAGY AZÉRT: ÉS HA BEFEJEZTE, PÁR PERCIG HELYBEN MARAD, HOGY GYOMRA MEGÉRDEMELT RITMUSBAN EMÉSZTHESSEN.

4. A MAGYAR EMBER A KENYERET NEM HARAPJA, HA NINCS MEGKENVE SEMMIVEL, HANEM APRÓ DARABOKRA TÖRI, AMEKKORA ÉPP BEFÉR. AZT HISZEM ENNEK IS TÖRTÉNELMI OKA LEHET: OSZTOZNI KÉNYSZERÜLT MÉG EGY FALATON IS.

KI TUDJÁTOK MÉG EGÉSZÍTENI?

 

*

 

MÁR CSAK NÉHÁNY NAP, ÉS ELKEZDŐDIK A MÁSODIK TINÉDZSERKOROM, ENNEK MÁR MOST KOMOLY JELEI VANNAK

 

*

 

MEGVAKARTAM.

 

*

 

ENGEM NAGYON SOK MINDEN ÉRDEKEL. AZT A KEVESET, AMIT MEG NEM, AZT LÉCCI HADD UTÁLJAM MÁ.

 

*

 

KULTÚRFORRADALOM A FASZBUKON KÁBÉ ANNYI, MINT EGY ÁLTALAM ÍRT LAPOT EGY LEXIKONBA RAGASZTANI

 

*

 

A TITOK MEGOLDÁSÁNAK ÁRA A GYÖTRELEM.

 

*

 

SZERINTEM AZ EMBER OLYAN ÉRTELEMBEN KERÜL MENNYBE A HALÁL UTÁN, AHOGYAN AZ ÁLLAT, AMIT AZ EMBER MEGESZIK. TESSÉK, KÖSS BELE

 

*

 

minden képnek a tartalma az elsőszámú lényege, minden más mellékes

 

*

 

SZERINTEM AZ ATEISTÁKNAK KÖSZÖNHETŐ, HOGY EURÓPÁBAN NEM ROBBANT KI A 3. VILÁGHÁBORÚ (EDDIG). HA ITT MINDENKI CSONTHÍVŐ LENNE, MÁR RÉG BELE TUDTAK VOLNA RÁNGATNI

 

*

 

NAGY EMBEREK HALÁLÁT VÉGIGNÉZNI SZÜLETTEM

 

*

 

HA NEM A MŰVÉSZET AZ ÉLETED KÖZPONTJA, SEMMI BAJ - MÉG LEHETSZ VALLÁSOS PL., VAGY CSINÁLHATSZ GYEREKET

 

*

 

ABBAN A PILLANATBA, AHOGY VALAKI ENGEM MEKKOMOJODVA LÁT, RÚGLYON PICSÁN, KÖSZ

 

*

 

SZERETEM A SZÁGULDOZÓ MOTOROSOKAT, ŐK TARTJÁK FENN A SZERVBANKOKAT, ÉLETEKET MENTENEK.

 

*

 

AMIKOR MEGHALLOTTAM EGY OLYAN MONDATOT A TÉVÉBEN EGY HÍRES CELEBTŐL, HOGY: " A CSALÁDOMNAK FONTOS, HOGY A LÁNYOMAT MEGKERESZTELEM" OLYANKOR BELETAPOSNÉK AZ ARCÁBA AZ ILYEN EMBEREKNEK.
1. AKI MAGYAR, NEM KERESZTÉNY, HANEM CSAK FELVEHETI EZT A VALLÁST, ÖNSZÁNTÁBÓL, HA MÁR DÖNTÉSKÉPES FELNŐTT.
2. NEM PÁRTOLOM, HOGY MÁSOK DÖNTSÉK EL, HOGY ENGEM HOGY HÍVJANAK. A NEVEM LEGYEN A SZEMÉLYISÉGEM TÜKRE.
3. NEM PÁRTOLOM, HOGY HELYETTEM ELDÖNTSÉK, AMIKOR MÉG NEM SZÓLHATOK BELE, HOGY MEG AKAROK-E KERESZTELKEDNI VAGY NEM. POFÁTLANSÁG TETEJE.

ÉLJENEK A POGÁNYOK ÉS A POGÁNY SZÜLŐK POGÁNY GYERMEKEI, AKIK HAGYJÁK ŐT SZABADON FELNŐNI EZÁLTAL!

 

*

 

A JELEN ELTUSSOLÁSÁRA KÉT NAGYON JÓ MÓDSZER VAN:
1. A TÖRTÉNELEM HANGSÚLYOZÁSA
2. A JÖVŐBE VETETT REMÉNYKELTÉS

 

*

 

AZT ÁLMODTAM, HOGY JAPÁNBAN VOLTAM, EGY KISVÁROSBAN, EGY HATALMAS SPORTESEMÉNYEN, ÉS EGY JAPÁN ZÁSZLÓT AKARTAM SZEREZNI, HOGY AZT LOBOGTATHASSAM. DE VALAMIT ROSSZUL CSINÁLHATTAM, MERT UGYAN SZEREZTEM 3 HAVERT KÖZBEN, ELKAPTAK MINKET ÉS BEZÁRTAK EGY DILIHÁZ SZERŰ HELYRE, AHOL AGYON AKARTAK INJEKCIÓZNI MINKET, EGY OLYAN SZERREL, AMITŐL EGY IDŐ UTÁN EL FOGUNK NÉMULNI ÉS NEM AKARUNK MOZOGNI. ENNEK AZ ELSŐ ADAGJÁT BELÉNK IS ADTÁK, ITAL FORMÁJÁBAN, DE NEKEM NEM A NÉMASÁGOT KEZDTE OKOZNI, HANEM A BOKÁMON EGY ERŐS FÁJÁST. A GONOSZ ÁPOLÓNŐ KIMENT A SZOBÁBÓL, DE NEM ZÁRTA BE AZ AJTÓT, MI AZONNAL KILÓGTUNK ÉS TALÁLTUNK EGY SZŰK FOLYOSÓN EGY UDVARRA NYÍLÓ VÉKONY AJTÓCSKÁT. SURR, KIFELE, FEL A DOMBON, ÁT A KERÍTÉSEN. TUDTUK HOGY HAMAROSAN UTÁNUNK JÖNNEK ÉS MEGVERNEK, MIELŐTT VISSZAVISZNEK, EZÉRT BOTLADOZVA SZALADNI KEZDTÜNK VALAHOVÁ A VÁROS MAGAS HÁZAI KÖZÉ. ÚGY ÉREZTEM TUDJÁK AZ EMBEREK AZ UTCÁN, KIK VAGYUNK ÉS HONNAN JÖTTÜNK, DE NEM AKARTAK MINKET ELÁRULNI, SŐT AZ EGYIK TÖBBSÁVOS UTCÁN HIRTELEN ELÉNKÁLLT EGY IFA-JELLEGŰ TEHERAUTÓ, HOGY UGORJUNK FEL A RAKTÉRBE, A PONYVA TAKAR, ÍGY ELŐNYRE TEHETÜNK SZERT, ÉS MEGLÓGHATUNK A VÁROSBÓL... ITT ÉBREDTEM FEL. TÖK JÓ VOLT

 

*

 

NEKEM SEMMI KIFOGÁSOM A REKLÁMADÓ ELLEN
SŐT, ÜDVÖZLÖM

 

*

 

TELE VANNAK A HÍREK SIKKASZTÁSOKKAL, VISSZAÉLÉSEKKEL, ÉS BANKBAN TARTANI PÉNZT TÖMÉNY LEHÚZÁS. EZEKUTÁN PROBLÉMÁZNAK? HA A NÉP SZERETI A KÉSZPÉNZT, EZÁLTAL A KORMÁNYNAK, MULTIKNAK ÉS BANKOKNAK NEM KÖVETHETŐ A PÉNZÜNK ÁRAMLÁSA, AKKOR KIT ÉRDEKEL HOGY A KORMÁNY, A MULTIK ÉS BANKOK SZOMORÚAK? ŐK BASZTÁK EL AZ EGÉSZET, NEVELÉSRE A KURVA ÉDES ANNYUK SZORUL, NEM A BOLDOG NÉP, AKIK TŐLÜK FÜGGETLENÜL LEHETETT CSAK BOLDOG EDDIG IS. MELLÉKESEN: NEM TALÁLOM AZT A NADRÁGOMAT ITT A SZOBÁBAN, AMELYIKBEN VAN EGY CSOMÓ KÉSZPÉNZ, VAJON HOVÁ TETTEM?

 

*

 

HARCOLJUNK EGYMILLIÓAN A SZÓLÁSSZABADSÁG LÁTSZATÁÉRT!!

 

*

 

KILROY PRIMARY REAGÁLÁSA A "BIZNISZEGYHÁZELLENES" HÍRRE: "azóta sem történ semmi... a sok majmocska pedig még az 1%-át is odaadja a krisnásoknak, akik titokban abortuszra, sikositóra, és kotonra költik a pénzt.

Egy dolog, hogy belépsz, és beteszed minden vagyonod. Aztán jön az ingyenmunka, és még az ánuszod is jobb ha felkészíted egy behatós "közös mantrázásra".... És persze ez titok! MARHÁK!"

 

*

 

VALAMIKOR VALAHOGY... VALAKIVEL

 

*

 

AZ EGYIK AMCSI ÁLLAMBAN RÁJÖTTEK, HOGY A CSÖVESEKNEK LAKÁST ADNI KEVESEBB ÖSSZKÖLTSÉG, MINT A KÓRHÁZI, ÉS DOLGOZHAT, AMIBŐL ADÓZIK, TEHÁT NYERESÉG, NEM KIADÁS - MAGYARORSZÁGON PEDIG MEGOLDOTTÁK, HOGYAN LEHET AZ ÖSSZES SZEMÉTTŐL MEGSZABADULNI, PL. UTCAI PADDÁ PRÉSELIK - ÉRDEKEL VALAKIT? LÓFASZT.

 

*

 

ELSŐ ANTI-ZEN ARANYKÖPÉSEM: NE KÖVESD EL AZT A SZÉLSŐSÉGET, HOGY EGYI XÉLSŐSÉGET SEM KÖVETED SOHA

 

*

 

ALÁÍRÁSGYŰJTŐ JOBBIKOSOKAT KÜLDTEM EL A FENÉBE MA. MI AZ HOGY A NYOMORTELEPEK FELSZÁMOLÁSÁÉRT GYŰJTENEK ALÁÍRÁST? MIÉRT NEM A MULTIK ÉS A KÜLFÖLDI TULAJDONÚ, KIZSÁKMÁNYOLÓ CÉGEK ÉS BANKOK FELSZÁMOLÁSÁÉRT GYŰJTENEK ALÁÍRÁST? MIÉRT KELL A SARAT ELVERNI A BÜDÖS TAHÓ CSÓRÓKON? SZÓ NÉLKÜL ALÁÍRTAM VOLNA, ADOMÁNNYAL EGYÜTT!

 

*

 

(4086, VONATTAL HAZA PESTRŐL CZIMBIVEL) TÖBB MINT 27 ÉV ISMERETSÉG UTÁN MEXÜLETETT RÓLUNK AZ ELSŐ KÖZÖS FOTÓ... ÁKOSSAL ISKOLAÚJSÁGOT TERVEZTÜNK ANNÓ, KERESZTREJTVÉNNYEL,, KÉPREGÉNNYEL ÉS LABIRINTUSSAL, AMIT AZ Ő LÉPCSŐHÁZUK ABLAKPÁRKÁNYÁN CSŐTOLLAL RAJZOLTUNK. AZ ÚJSÁG NEVE - FEJTÖRŐ - ÉS MÉG RENGETEG ISZONYÚ JÓ RAJZ ÉS JÁTÉK MIND ÁKOS NEVÉHEZ KÖTŐDIK, AKIVEL SAJNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA UTÁN MEXAKADT ÉS ESETLEGESSÉ VÁLT MÉG A PUSZTA TALÁLKOZÁS IS. A FEJTÖRŐ-BŐL KÉSZÍTENI FOGUNK EGYET, EZ EGY TERV, MAJD MEGLÁTJUK MIKOR LESZ KÉSZ...

 

*

 

SOK VÁROS VAN, AMI NAGYON SZÉP ÉS TECIK, EZEK KÖZÜL A LEGJOB ÉS LEXEB A LEKVÁROS.

 

*

 

RÉG RÖHÖGTEM ANNYIT MINT A TÜNTETŐ OSTOBA CIGÁNYOKON. A LEGBRUTÁLISABB KINÉZETŰ TARTOTT EGY OLYAN TÁBLÁT, HOGY "NEM VAGYOK BÜNÖZŐ" :-))) MEG "KÖVETELJÜK A LAKHATÁS HEJREÁLLÍTÁSÁT" NEM TUDOM MILYEN ALAPON KÖVETEL ITT BÁRKI BÁRMIT, DE AKKOR HA NEKI SZABAD, ÉN MEG KÖVETELEM A HELYES ÍRÁST :-))) A "MÉLTÓSÁGOT MINDENKINEK" ZÁSZLÓ ELŐTT EGY ANNYIRA DAGADT PALI, HOGY A BELE KILÓG AZ INGE ALÓL, ÉS RÁFOLYIK A NADRÁGJÁRA DE NAGYON DURVÁN, A LEGSZÉLESEBBEN VIGYORGÓ TART EGY OLYAN TÁBLÁT, HOGY "A HAZÁNKAT NEM HAGYUK" :-))) EGYIK GYILKOSABB ARCÚ MINT A MÁSIK, ÓRIÁSI KARIKATÚRÁKAT LEHETNE RAJZOLNI EBBŐL, SZÉNNÉ ÉGETTÉK MAGUKAT ÉS SZÉNNÉ RÖHÖGTEM AZ ÉLETEM IS EZEKEN AJÁNLOM, MINDENKI KERÍTSEN EGY MISKOLCI NAPLÓ INGYENES PÉLDÁNYT, ÉS TEGYE EL EMLÉKBE, HA RÖHÖGNI AKAR EGY JÓT EZEKEN A TUDATLAN FEJEKEN ÉS TESTALKATOKON, ÖLTÖZKÖDÉSEN. KÁR VOLT TÜNTETÉST SZERVEZNI, MIKÖZBEN ELHALLGATTÁK A TÉNYT, HOGY TÖBBEN EL AKARNAK KÖLTÖZNI A NYOMORTELEPEKRŐL, MINT OTTMARADNI....

 

*

 

MICSODA BÜDÖS BUZI OTP VEZETŐK VANNAK (A KIS CSICSKÁKAT, AKIKEN NEM TUDSZ TÚLJUTNI, HA PANASZOD VAN, NEM BÁNTOM) ... 4560 FT LEVONÁS ÖSSZEGZETT ELSZÁMOLÁS CÍMEN? HÓNAPOK ÓTA, LASSAN EGY ÉVE, MINDIG KIOKTATNAK ÉS NÉZNEK RÁD MINT A HÜLYÉRE, MIKÖZBEN SE FELTÜNTETVE, MIEZ, SE ÉRTHETŐEN MEGINDOKOLVA... MI A FASZOM AZ HOGY ÖSSZ. ELSZÁMOLÁS? HOGY ÖSSZESZÁMOLJÁK SZÁMOLÓGÉPPEL, MENNYIT VONNAK LE? KURVA ANNYUKAT... EZ NAGYON KISPOLGÁRI TUDOM, DE CSAK ANYÁZNI TUDSZ TE IS.

 

*

 

MÉR NEM EGYMÁS AGYÁT ESZIK MEG A ZOMBIK?

 

*

 

SZERINTEM A "FÖLDÖNKÍVÜLIEK" KIFEJEZÉS DISZKRIMINÁLÓ, ÉS FASISZTA.

 

*

 

AMNNYIBEN A ZSIDÓ NEM FAJ, HANEM VALLÁS, AKI UTÁLJA ŐKET, VALLÁSGYŰLÖLŐ?

 

*

 

REGGEL 9 ÓRA, A NYÁRI NAP FINOM MELEGE SZÉTÁRAD A NAGYVÁROS BETONÚTJAIN, FALAIN, ÉS CIRÓGATNI KEZDI A FÜGGÖNYÖKET. KÉT MISKOLCI BESZÉLGET:
- OLYAN RÉGEN KALAPÁLTAM! BÁRCSAK MINDENKI FELKELNE, HOGY NE ZAVARJON SENKIT! HISZEN EZT DÉLUTÁN ABSZOLÚT NEM LEHET CSINÁLNI.
- NEM BIZONY. NA LÁSSUNK HOZZÁ.
KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP KOP !
- 9 ÓRA HARMINC VAN, KOMÁM!
- AKKOR PIHENJÜNK 10 PERCET ÉS FOLYTASSUK!
- JÓ!

 

*

 

A VALLÁS BŰZLIK. ÉS A TÖRTÉNELEM SORÁN MINDIG IS BŰZLÖTT, EZUTÁN IS FOG. (REAGÁLÁS A FASISZTA VATIKÁN PÉNZMOSÁSAIRA EGY KÖZÉLETI HÍRLAPBÓL)
 
 
*
 
MINDEN REÁLIS LEHETŐSÉG MEGTÖRTÉNT, TÖRTÉNIK, ÉS MEG FOG TÖRTÉNNI.
(RAKOSGATÁS-ELMÉLET MÁSODIK VAGY VALAHANYADIK TÉTEL)
 
*
 
(következzék a bosszantsuk tituszt c. fillm főcímdalának refrénje)
A NÉMETEK , A NÉMETEK ÉJJÁ ÁJJÉ ÚÚÚ
FANTASZTIKUS GÓLT LŐTTEK, ÉJJÁ ÁJJÉ ÚÚÚ
GÖCCE LETT A NAGYKIRÁLY, ÉJJÁ ÁJJÉ ÚÚÚ
ARGENTÍNA SÍRDOGÁL, ÉJJÁ ÁJJÉ ÚÚÚ
 
*
 
AHHOZ, HOGY VALAKI GYŐZZÖN, VALAKINEK VESZÍTENI KELL.
(RAKOSGATÁS ELMÉLET, KB. 3. TÉTEL)
 
*
 
BUDAPEST - HIGGS FIELD GALÉRIA - 4087: "tegnap tiszteletét tette nálunk a sejtelmes mert csak fantomképekről ismert álneveken beazonosítható/tlan Rohadék alias Diktátor, rendetlen nevén Félix. épp egy Bor-is képeslapot dedikált from Miskolc és hozott pár sztálincímlapos zine-t. a háttérben jesus. ennyi. udv, xilvi u.i.: amit leír az szúr mint 3 kihegyezett tőr"
 
*
 
- szipp -
 
*
 
SZIASZTOK! VÉGET ÉRT AZ EGYHÓNAPOS LETILTÁSOM EGY FOTÓ MIATT, AMIT KIPOSZTOLTAM. EGY HITLER-PORTRÉ VOLT RAJTA LÁTHATÓ, AMIN EGY FELIRAT SZEREPELT: "EJNYE, EZ EGY VEGETÁRIÁNUS". GONDOLJON MINDENKI AMIT AKAR....
 
*
 
 
 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.